Adsense Nedir, Nasıl Çalışır?

Google Adsense

Günümüzde bir çok web sitesi veya kişisel bloglar vardır. Web sitesi sahipleri sürekli içerik üretirler  ve bir süre sonra " ben neden para kazanmayayım " diye sorar kendi kendine. İşte tamda bu sırada Google Adsense girer işin içine. Adsense google'ın
Kullanıcılara ücretsiz olarak sunduğu bir servistir.
Adsense reklam verenleri ve sitelerine reklam alıp para kazanmak isteyenleri bir araya getiren bir platform'dur. Ve alanında internet için en ünlü ve güvenilir ve en çok kullanılan reklam şirketi Google Adsense 'dir.
Reklamlar ürünlerini veya bir markayı, siteyi tanıtmak isteyen reklam verenler tarafından oluşturulur ve ödenir. Reklamverenler her verdikleri bir reklam için Adsense'ye veya reklamı yayınlayan kişi veya siteye farklı bir tutar öderler. Her reklamın kazancı ortalama olarak değişir.



Nasıl kazanacağım derseniz kısaca özet geçeceğim daha sonra ayrıntılı olarak anlatacağım zaten.
Siz adsenseye başvurursunuz kabul edilir veya edilmez, edilirseniz size bir reklam kodu verir ve her bir tıklanmaya karşılık size bir miktar ücret öder ve bu ücreti farklı alma şekilleri ile tahsil edebilirsiniz. 

1 - Reklam alanlarınızı kullanılabilir hale getirin 
Sitenize reklam kodunu yapıştırarak ve reklamların görünürlüğünü arttırarak istediğiniz yeri seçebilirsiniz ve web sitenizin reklam alanlarını uygun hale getirirsiniz.

2- En yüksek ödemeyi yapan reklamlar sitenizde gösterilir 
Reklamverenler, gerçek zamanlı açık arttırma ile reklam alanlarınız için teklif verir. En yüksek fiyatlı reklam, sitenizde gösterilir. 

3 - Ödeme Alırsınız 

Ve son aşamada reklamlara tıklanma oranı kadar ödeme alırsınız ve oldukça güvenlidir, Adsense sizin paranızı son kuruşuna kadar verir, asla mağdur olmazsınız.

etiket: ,google adsense nasıl çalışır
google adsense nedir nasıl kullanılır

Yorumlar